Сєня, фсьо? Астролог дав трагічний прогноз для Яценюка

Влад Росс напророкував, що дорога у велику політику для Арсенія Петровича закрита, принаймні до 2020 року точно.

У Яценюка вийшло б емігрувати до США. Фото: nbnews.com.ua.

Екс-прем'єр-міністру України Арсенію Янецюку слід піти з політики і "відкрити для себе комерційні горизонти", а в поточному році йому варто "розслабитися і відпочити". Про це "Обозревателю" розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

"Його незатребуваність може тривати і далі. Якихось політичних можливостей для нього "відродитися з попелу" я не бачу. Навпаки, його прагнення увійти в активну політику може всіляко блокуватися. У нього може не виходити так, як він хоче", - сказав він.

Вивчивши гороскоп політика, астролог прийшов до невтішного для нього висновку: "Реалізація Яценюка як політика - до 42 років (22 травня 2016 року Яценюку виповнилося 42. - Ред.), а далі, швидше за все, йому потрібно йти з політики, думати про бізнес, про те, як знайти себе в цьому".

У цьому контексті він зауважив: "Є люди, які дуже швидко ростуть, у них хороший старт, а фініш - за упокій. Політична діяльність Яценюка - приблизно така ж. Символ в його гороскопі - "юнак на троні, що сумно дивиться в даль". Там є швидкий успіх в кар'єрі, але складнощі в другій половині життя".

"Моя порада йому: йти з політики і якимось чином відкривати для себе комерційні горизонти, особливо пов'язані з іноземцями. Можливо, найкращий вихід для нього - взагалі виїхати з України. Він дуже добре може адаптуватися в США", - порекомендував Росс.

У 2017 році астролог порадив екс-прем'єру "добре відпочити, побувати на якихось курортах, розслабитися". "Якихось великих можливостей для нього я не бачу. Може бути, у нього будуть якісь зміни після 2020 року", - додав він.

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...