Сім'я на Київщині отримала осколкові поранення через підкинуту хлібницю з вибухівкою

31-річного чоловіка доставили до лікарні. 28-річна жінка від госпіталізації відмовилася. На щастя, їх життю нічого не загрожує.

У селі Мирне на Київщині 17 серпня стався вибух у приватному дворі. Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції в Київській області, передають Патріоти України.

Молоде подружжя знайшло у своїй недобудованій вбиральні дерев'яну хлібницю. Коли вони її відкрили, спрацював закладений вибуховий пристрій.

Пара отримала осколкові тілесні ушкодження. 31-річного чоловіка доставили до лікарні. 28-річна жінка від госпіталізації відмовилася. На щастя, їх життю нічого не загрожує.

Залишки вибухового пристрою вилучили та направили на експертизу. Слідчими відкрито кримінальне провадження ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Подробиці випадку встановлюються.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...