"Сірий кардинал" Путіна: Волонтери опублікували аудіо та фото зустрічей Суркова з ватажками "Л/ДНР"

З'їзди російської терористичної організації "Союз Добровольців Донбасу" проходили в анексованому Криму у травні 2016 і в Москві в листопаді 2016.

Владислав Сурков (у центрі) під час з'їзду терористичної організації. Фото:https://informnapalm.org/ua/

Українські хакери отримали доступ до ексклюзивних фото і аудіозапису зі з'їздів російської терористичної організації "Союз Добровольців Донбасу", які проходили в анексованому Криму у травні 2016 і в Москві в листопаді 2016 і в яких брав участь помічник президента РФ Владислав Сурков. Ці матеріали опубліковано на сайті міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm, передають Патріоти України.

Аудіозапис був зроблений на зустрічі 19 травня 2016 в окупованому Криму, на якій, зокрема, були присутні Сурков і так званий "голова" півострова Сергій Аксьонов.

На фотографіях з заходу СДД, який пройшов в Москві 4 листопада 2016 року Сурков позує разом з різними бойовиками, які воювали на Донбасі. Зокрема, на фото фігурує російський бойовик Олексій Мільчаков, який жорстоко вбивав українських військових.

Також опубліковано повний список учасників заходу за участю Суркова.

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...