Сюрприз: Окупанти попередили, що севастопольці можуть зустріти Новий рік без світла

Окупаційна влада пояснила, що зниження ліміту споживання світла може стати наслідком морозів.

Севастополю можуть знизити ліміт споживання електроенергії. Ілюстрація:nv.ua

Під Новий рік окупованому Севастополю можуть знизити ліміт споживання електроенергії. Як повідомив так званий «глава департаменту міського господарства» Севастополя Олег Казурін, зменшення ліміту можливе через морози, передають Патріоти України з посиланням на Крым.Реалии.

За інформацією видання, Казурін на засіданні комісії з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації заявив, що "влада" Севастополя "постарається убезпечити побутових споживачів".

"Ми очікуємо, що в новорічну ніч споживання зросте до 250 МВт. Наприклад, 31 листопада 2014 при температурі мінус 3 градуси воно становило 245 МВт", - сказав він.

На засіданні прийнято рішення підключити до генераторів житлові будинки з електроплитами, соціальні об'єкти, торгові центри, ресторани і клуби.

За словами Казуріна, такі заходи будуть діяти з 7:00 31 грудня до 3:00 1 січня. Подача електроенергії на промислові підприємства Севастополя буде скорочена до аварійного мінімуму. На вулиці вийдуть мінімум тролейбусів, будуть освітлюватися ліхтарями тільки центральні вулиці.

"При недостатності вжитих заходів будуть відключення", - зазначив так званий директор департаменту міського господарства Севастополя.

У той же час, як повідомляється, окупаційний губернатор Севастополя Сергій Мєняйло розпорядився не допустити відключення побутових споживачів.

За даними "Севастопольенерго", ліміт споживання для міста зараз становить 200 МВт, що на 10% нижче потреби. Тому графік віялових відключень житлових мікрорайонів продовжує діяти вранці і ввечері.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...