«Сюрприз» від ВР: Авто на газі стануть поза законом, перевізники заплатять більше

Черговий подарунок до Дня незалежності.

Встановлювати газ на авто планують заборонити. Фото: mediaport.net.uaУ Верховній Раді з'явився законопроект №4683, яким переобладнання автомобілів під газ перетворять на справжнє пекло для українців, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

Якщо №4683 буде принят в Раді, для легальної установки газобалонного обладнання доведеться написати запит в центральний офіс виробника авто, отримати звідти офіційну відповідь, зробити переклад документа українською і далі звертатися до уповноваженого органу, який повинен прийняти цей документ.

Виробник, в свою чергу, може вимагати сертифікати від СТО на обладнання і матеріали. Таким чином, установка ГБО на авто ускладнюється практично до неможливого в масових масштабах.

"І це не єдиний сюрприз законопроекту № 4683! Тотальна перевірка техстану автотранспорту на дорогах, конфіскація транспорту за нелегальні перевезення пасажирів і вантажів, додатковий збір грошей з водіїв за видачу посвідчення водія-професіонала, без якого не можна перевозити пасажирів і вантажі", - повідомляє правозахисник Володимир Караваєв.

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...