Страшные убийцы дорог: Журналіст показав, як корупція руйнує в Україні дорожнє покриття

Державна служба безпеки на транспорті за хабарі дозволяє вантажним автомобілям перевозити вантажі, вага яких перевищує допустимі норми, в результаті чого руйнується асфальт.

Вантажівки, які перевозять вантажі більше за норму, руйнують дорожнє покриття. Ілюстрація:https://gre4ka.info/

Журналіст Роман Бочкала повідомив, що Державна служба безпеки на транспорті за хабарі дозволяє вантажним автомобілям перевозити вантажі, які в два і більше разів перевищують допустимі норми, що призводить до руйнування доріг. Відповідну заяву Бочкала опублікував в своєму Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема, журналіст провів експеримент, поставивши ваги на виїзді одного з піщаних кар'єрів.

"Результати шокували. Замість допустимих 24 тонн, машини важили 55-60 т. Як з'ясувалося автодор і поліція за це не відповідають. Питання в компетенції Держслужби безпеки на транспорті. Дізналися ми і "такси", - пише Бочкала.

За його словами, Держслужба безпеки на транспорті за хабарі дозволяє переміщати вантажі з будь-якою вагою.

"Навіть з урахуванням мзди логістика виходить дешевше. І плювати, що дороги потім як після бомбардування. Будемо це припиняти", - резюмував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...