Сіверський герой: Стали відомі подробиці про бійця АТО, який загинув під Авдіївкою

Олег Саник був мобілізований під час третьої хвилі мобілізації. Після демобілізації він вступив на контрактну службу в ЗСУ.

Ілюстрація:Ukr.Media

Під Авдіївкою 12 квітня загинув уродженець Чернігівської області Олег Саник, який проходив службу в 72-й окремій механізованій бригаді. Про це повідомив заступник обласного військового комісара Вадим Лільчицький, передають Патріоти України з посиланням на Сheline.com.ua.

За даними громадської організації "Учасники АТО "ЩИТ", Олег Саник був мобілізований під час третьої хвилі мобілізації. Після демобілізації військовослужбовець вступив на контрактну службу в ЗСУ.

Олег Саник загинув у районі Авдіївки під час виконання бойового завдання. Поховання загиблого захисника України відбудеться 14 квітня об 11-00 в селі Поділ Срібнянського району.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...