СК РФ зробив запит характеристики на прес-секретаря "Правого сектора", заявивши, що він "працював на "Ехо Москви" (документ)

На радіостанцію направлено офіційний запит з проханням надати інформацію про Артема Скоропадського

Фото: "Фейсбук"Слідчий комітет РФ направив на радіостанцію "Ехо Москви" офіційний запит з проханням надати інформацію про прес-секретаря "Правого сектора" Артема Скоропадського, який нібито раніше працював у цьому ЗМІ. Як повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", про це заявив Володимир Варфоломєєв, заступник головного редактора радіостанції "Ехо Москви", виклавши фотокопію документа.

"Офіційний запит характеристики на "співробітника", якого ніколи не існувало. Як то кажуть, це все, що треба знати про професіоналізм слідчих Слідчого комітету", - зазначив він.

Нагадаємо, 21 жовтня співробітники Слідчого комітету прийшли з обшуком до квартири прес-секретаря фонду "Правова ініціатива по Росії" Ксенії Бабич. Її підозрюють у зв'язках з "Правим сектором". Скоропадський навчався на журналістському факультеті МДУ в один час з Бабич. Сам Скоропадський спростував зв'язок Бабич з "Правим сектором".


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...