Скандал у Чернігові: Концерт відомої української співачки обернувся неприємним інцидентом для сімей героїв АТО

На виступ Могилевської були запрошені сім'ї учасників війни на Донбасі і добровольців. Але потім їм заявили, що, мовляв, немає місць і пропустити на концерт їх не можуть.

Наталія Могилевська. Фото:dpchas.com.ua

28 грудня в Чернігові відбувся концерт відомої української співачки Наталії Могилевської. Однак цей захід був затьмарений неприємним інцидентом. Про це пише місцеве видання ЧЕline, посилаючись на мешканку міста, інформують Патріоти України.

За словами жінки, на концерт співачки були запрошені сім'ї учасників АТО і добровольців. Але потім їм заявили, що, мовляв, немає місць і пропустити на концерт їх не можуть.

"Всі в гарному настрої і красиві прийшли в Драматичний театр. Але нас чекало неприємне розчарування, тому що адміністратор Могилевської пані Юля навіть не вийшла до нас, сказавши, що нас навіть "поставити нікуди".

Дякую за гарний новорічний настрій для сімей Героїв. Всім, кого запросила, прошу вибачення за приниження, яке довелося пережити. А у мене зараз настрій як в пісні самої Могилевської "Я завелась - останови меня!!!!", - написала вона.

В адміністрації чернігівського драмтеатру, де проходив концерт Могилевської, пояснили, що менеджери співачки не врахували кількість бажаючих потрапити на концерт виконавиці.

"З приводу цього прикрого інциденту повідомляємо, що в зв'язку з неповним продажем квитків на концерт 28 грудня 2017, адміністратори співачки Н. Могилевської, які забезпечували наповнюваність залу, запросили на вільні місця членів сімей учасників АТО, не враховуючи кількість бажаючих потрапити на концерт народної артистки Україна Наталії Могилевської. Як результат, значна кількість людей, які відгукнулися на запрошення безкоштовно відвідати концерт, не змогли потрапити в театральний зал через брак вільних місць", - прокоментували в театрі, підкресливши, що такі дії з боку представників співачки є неприпустимими.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...