Скандал у мережі: Українська журналістка прокоментувала екіпіровку ЗСУ, Бірюков звинуватив її у брехні

Слова журналістки Тетяни Даниленко про "слабкість та недоліки" Параду Незалежності обурили сотні українців, а очевидці репетиції назвали її розповідь брехнею

"Чому ви за наших солдат не поставите український прапор?!", - коментарі до світлини Тетяни Даниленко. Фото: "Фейсбук"

У мережі активно обговорюють скандал між журналісткою Тетяною Даниленко та радником Президента України Юрія Бірюкова. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук"

Тетяна Данилевич на своїй сторінці у соцмережі розповіла, що, за її думкою, влаштування параду до Дня Незалежності - це "бравада із наспіх пошитою з пластмаси формою", і дійство зовсім "не демонструє міць".

Коментарів під записами журналістки - десятки. Зокрема: "Пані Тетяно, ті хто захищає Україну мають право на цей ПАРАД НЕЗАЛЕЖНОСТІ заради якої ВОНИ ЗАРАЗ ВІДДАЮТЬ СВОЇ ЖИТТЯ !!!", - пишуть журналістці у коментарях.

"Тетянко, от саме через таких як ви, люди й бачать зраду навіть там, де її немає. Суцільне ниття. Вчора я був на репетиції. У Варані там були морпіхи і десантники. Я був на тротуарі між їхніми коробками. "Худеньких хлопчиків" не побачив у строю серед них жодного. Всі як один - міцні хлопці й мужчини. Харе нить, а?", - пише ще один обурений патріот.

Радник Президента Юрій Бірюков написав Тетяні: "Одно не могу понять - зачем так нагло и демонстративно врать? Что в голове? Таня, кто ты? Что ты делаешь в Украине? Тебе в Ростов!".

"Ваша критика тільки частково вірна. "Без особливого захоплення" - це така фраза про ніщо яка натто абстрактна. Потрібно порівнювати до і після. Особисто я як людина, яка служила в батальйоні волонтером в якому був Бірюков розумію, що без Крил Фенікса все було б дуже і дуже погано. Тому коли ви кажете що "винесло на хвилі революції і війни" це ображає людину яка, всетаки щось тай робила для армії в скрутний час. Критика має бути конструктивною і не закінчуватися лише критиканством і криками про всьо пропало. Добре коли людина яка критикує показує і шляхи виходу з ситуації, що склалася. Неможна просто все множити на нуль бо особисто Вам не подобається", - пише незадоволений словами Тетяни користувач соцмережі.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...