Скандал з Куликом: Суд відсторонив прокурора АТО від посади

Сьогодні ж суддя повинен озвучити рішення про обрання запобіжного заходу для Костянтина Кулика.

Суд прийняв рішення відсторонити прокурора Кулика від посади. Фото:tsn.ua

Солом'янський районний суд Києва прийняв рішення відсторонити прокурора АТО Костянтина Кулика з посади. Про це повідомляє 112 Україна, передають Патріоти України.

"Суд постановив: Усунути Костянтина Кулика від займаної посади", - зачитав суддя Сергій Коробенко. Відзначається, що незабаром суд озвучить рішення щодо запобіжного заходу Кулику.

Як повідомлялося раніше 29 червня детективами Національного антикорупційного бюро України за місцем проживання Кулика були проведені обшуки. Пізніше антикорупційна прокуратура попросила суд обрати запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту для Кулика.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.