"Сказав "люблю" і кинув гранату": Жителька Мелітополя розповіла, як її намагався вбити екс-чоловік (відео)

Після вибуху, закривавлена жінка самостійно вибралася з салону. Машина в цей час горіла.
Жінка втратила майже 1,5 літра крові. Фото: скріншот з відео.

У Мелітополі Запорізької області чоловік безуспішно намагався повернути колишню дружину, після чого кинув дружину в її авто. Про це повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

"Я сама не очікувала. Підійшов, сказав: "Я люблю і буду любити". І кинув у вікно гранату", - згадує потерпіла Світлана Шаталова. В результаті вибуху 38-річна жінка з важкими травмами потрапила до реанімації. "Осколкові поранення попереку, сідниць і правої гомілки. Крововтрата була близько півтора літра", - розповів керівник реанімації Мелітопольської ЦРЛ Сергій Хромов. Світлана Шаталова прожила з колишнім чоловіком більше восьми років. У них було господарство в селі, вони добре заробляли. Однак незабаром Ігор почав пити і витрачати великі суми на це. "На пару тижнів, а потім відійшов і знову в запій", - стверджує мама постраждалої Тетяна Звонарьова.

За словами сусідів, у подружжя є спільний дім, який після розлучення залишився порожнім. Жінка їздила туди кожен день, щоб погодувати собаку. У той вечір чоловік чекав кохану біля будинку. Пара довго не розмовляла. Після вибуху, закривавлена жінка самостійно вибралася з салону. Машина в цей час горіла. Колишнього чоловіка потерпілої взяли під варту. Зараз вони перевіряють скарги потерпілої на погрози чоловіка, які могли поступати в поліцію протягом останніх років. У разі визнання його винним, винуватцю каліцтва жінки загрожує 15-річний термін ув'язнення. У колишнього подружжя є шестирічна дитина.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...