Сказав Віталя, крутіть педалі: Відпочинкові зони Києва розпочав об'їжджати велопатруль (відео)

Після напутніх побажань головного велосипедиста Києва не падати, як він, двоколісні патрулі на м'язовій тязі розпочали свою спекотну службу.

Скрін відеоНа вулиці Києва виїхали поліцейські патрулі на велосипедах. Поки що вони працюватимуть в тестовому режимі. Про це йдеться в сюжеті ТСН, зазначають Патріоти України.

Три екіпажі вчора, 2 липня, із самого ранку працювали на Трухановому острові. Скільки годин на день патрульні мають проводити на велосипедах, у поліції ще не вирішили. Графік зараз розробляють і обіцяють урахувати складність навантажень.

Невдовзі, запевняють у поліції Києва, зустріти велопатрулі можна буде в центрі та в зелених зонах міста. Для правоохоронців уже організували велокурси: їх тренуватимуть колеги з Канади.

Скрепи, вони такі: У Росії депутат жорстоко побив дружину - згодом вона померла

середа, 8 травень 2024, 17:22

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою дружину – Анастасію, яка також є депутаткою від тієї ж путінської партії. Тоді жінка потрапила до лікарні із забоями. Дьомін був дуже розсе...

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...