"Скажена" Феміда: П'яний суддя на Херсонщині влаштував стрілянину та вкусив людину (відео)

Люди впевнені – справу замнуть, бо, за їхніми словами, суддя – "мажор" зі столиці, який опинився у районному суді через "грішки".

Зброю у п'яного судді таки відібрали. Фото:скрін відео

На Херсонщині суддя влаштував стрілянину біля сільського кафе. А коли місцеві кинулися відбирати в нього зброю, слуга Феміди підстрелив одного чоловіка, а іншому мало не відкусив палець. Місцеві жителі зібралися на мітинг, аби висловити протест проти суддівського свавілля. Про це йдеться на сайті каналу 24, передають Патріоти України.

У Олександра Шептуна стріляв п’яний суддя, за те, що той захищав свого сина. Все сталося пізно ввечері біля кафе. Ще один постраждалий від слуги закону – Євген Кудас. У нього черепно-мозкова травма, а ще прокушений палець.

Зуби та пістолет суддя пустив у хід, бо не хотів вітатися з місцевою молоддю, яка поряд святкувала День народження.

"Мій товариш побачив свого знайомого, підійшов до нього вітатися. Коли він привітався, зі своїм знайомим, чоловік, який стояв поряд, показав йому некрасивий жест – руку біля паху і сказав – "здоровайся тут"", – розповідає Євген Кудас. Через некрасивий жест судді і почався конфлікт.

Травматичну зброю у судді селяни таки відібрали. Речовий доказ у потерпілого поліція вилучила лише тоді, коли приїхали журналісти. Хоча начальство запевняє, що пістолет підкинули.

"Речовий доказ був сьогодні підкинутий до кафе, і був анонімний дзвінок по каналах 102. Слідчо-оперативна група виїхала і на місці вилучила вже даний пістолет", – заявив начальник Каховського відділення поліції Андрій Третьяк.

Люди впевнені – справу замнуть, бо, за їхніми словами, суддя – "мажор" зі столиці, який опинився у районному суді через "грішки".

Самого судді нема ані на роботі, ані вдома. Кажуть, він на лікарняному. Обурені селяни зібрали віче в центрі Горностаївки і вимагають об’єктивного розслідування справи.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...