Скільки заробив: Оприлюднена декларація головного патрульного копа України

Чиновники продовжують розповідати про свої доходи - оприлюднено інформацію про доходи Олександра Фацевича.

Олександр Фацевич. Фото: news.bigmir.net.

Заступник голови Національної поліції, начальник патрульної поліції України Олександр Фацевич задекларував 189 757 гривень доходів в 2015 році. Про це йдеться в його декларації, розміщеній на сайті відомства, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Зарплата Фацевича становила 158 тис. 475 грн і 31 тис. 282 грн було виділено йому як матеріальну допомогу. Сім'я Фацевича (вказані дружина і дочка) заробила 10,5 тис. грн.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і його дружина Інна отримали дохід від "продажу цінностей" на суму 3,68 млн грн.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...