Скрепна педагогіка: В Ерефії вчителька заклеювала дітям роти скотчем

Таким чином велика педагогиня "організовувала дисципліну на своїх уроках".

І Сніжана Денисівна до такого не додумалась би. Скріншот.

У Пермі вчительку, яка заклеювати скотчем роти першокласникам, оштрафували на 30 тисяч рублів, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Интерфакс".

Суд визнав педагога винною в невиконанні обов'язків по вихованню неповнолітніх.

Відзначається, що дане рішення планують оскаржити і сторона захисту, і обвинувачення. За словами адвоката потерпілих Ніни Асанової, батьки незадоволені тим, що вчительку не обмежили в здійсненні викладацької діяльності.

Педагог "з метою організації дисципліни на своїх уроках заклеїла двом дітям рот канцелярським скотчем". Також вона змушувала одного з учнів вдарити однокласника в живіт.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...