Скрепи б'ються в істериці: у Красному Лучі українські патріоти здійснили ідеологічну диверсію (фотофакт)

В окупованому місті з'явилися патріотичні українські граффіті.

Патріотичні граффіті у Красному Лучі. Фото: Twitter

У Красному Лучі на території Луганської області, тимчасово окупованій російсько-терористичними загарбниками, українські патріоти здійснили "диверсію". Про це вони повідомили в Twitter, зазначають Патріоти України.

"Тільки що провели чергову диверсію. Соррі за якість фото. Донбас - це Україна. Russia go home! Красний Луч", - написано в підписі до світлини з граффіті.

У коментарях до фото відзначають, що подібні дії вкрай дратують місцевих проросійських громадян. "Ця диверсія рве вату більше, ніж тротил! Спасибі!", "Бережіть себе!", - пишуть користувачі.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...