Скрепи б'ються в істериці: у Красному Лучі українські патріоти здійснили ідеологічну диверсію (фотофакт)

В окупованому місті з'явилися патріотичні українські граффіті.

Патріотичні граффіті у Красному Лучі. Фото: Twitter

У Красному Лучі на території Луганської області, тимчасово окупованій російсько-терористичними загарбниками, українські патріоти здійснили "диверсію". Про це вони повідомили в Twitter, зазначають Патріоти України.

"Тільки що провели чергову диверсію. Соррі за якість фото. Донбас - це Україна. Russia go home! Красний Луч", - написано в підписі до світлини з граффіті.

У коментарях до фото відзначають, що подібні дії вкрай дратують місцевих проросійських громадян. "Ця диверсія рве вату більше, ніж тротил! Спасибі!", "Бережіть себе!", - пишуть користувачі.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...