Скрепи розважаються: На Уралі поліцейський через нудьгу вистрілив собі в зад

Подумавши, що рушниця заряджена сіллю, співробітник поліції за його словами вирішив "проекспериментувати".

Ілюстрація:fakty.ictv.ua

У Кам'янсько-Уральському в РФ співробітник міського відділу поліції № 24 прострелив собі сідниці з мисливської рушниці. В даний час органи МВС за фактом інциденту планують провести перевірку, передають Патріоти України з посиланням на Znak.com.

Поліцейський, який перебував у відпустці, в результаті нещасного випадку сам вистрілив собі в сідниці з мисливської рушниці, зареєстрованій на його ім'я. Як наголошується, зазвичай чоловік полював з нею на качок. Але в той день, подумавши, що рушниця заряджена сіллю, поліцейський за його словами вирішив "проекспериментувати".

На щастя, рушниця була заряджена дрібним шротом, так що поліцейський не отримав серйозних каліцтв. У лікарні медики витягли з сідниць потерпілого свинцеві кульки, після чого відправили силовика на амбулаторне лікування.

"Цей день став для нього фактично другим днем народження, якби патрон не був дробовим, а містив в собі кулю, то це могло б закінчитися трагедією - смертю, або серйозним каліцтвом. А так справа обійшлася більше моральною шкодою, ніж фізичною", - заявив керівник прес-служби ГУ МВС РФ по Свердловській області Валерій Горєлих.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...