Скрепи шаленіють: У Північній Осетії бульдозер розчавив 20 тонн мандаринів з Європи

"Не гоже человеку российскому мандарины заграничные жрать", - сказав Путін.

"Заборонена санкційна продукція підлягає знищенню шляхом механічного розчавлювання", - йдеться в указі Путіна. Фото: Діалог.

Десятки тонн мандаринів були знищені на полігоні твердих побутових відходів в Північній Осетії. Як сказано в повідомленні прес-служби Північно-Кавказького митного управління, документи на ввезення фруктів на територію Росії були фальшивими. У супровідних документах нібито були підроблені відомості про країну, з якої до РФ були ввезені мандарини. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У декларації зазначалося, що мандарини вирощені в Грузії, але за результатами експертизи встановлено, що фрукти в РФ завезли з Південної Європи, з країни, яка в РФ потрапляє під санкції. Стосовно підприємця, який привіз мандарини, порушили кримінальну справу, а сам вантаж за допомогою бульдозера був знищений на полігоні твердих побутових відходів. "Заборонена санкційна продукція шляхом механічного розчавлювання знищена на полігоні Владикавказа", - йдеться в повідомленні прес-служби управління митниці.

Додамо, що указ Володимира Путіна про знищення сільгосппродукції, сировини і продовольства з країн, на які в РФ накладені санкції, в Росії діє з 6 серпня 2015 року. До цього моменту в РФ діяли обмеження на імпорт товарів з тих країн, які ввели в відношенні Росії санкційні заходи, заборона стосувалася і країн Європейського Союзу. Ембарго продовжено до 5 серпня поточного року.

Також, згідно з розпорядженням Володимира Путіна, в Росії заборонено ввезення м'ясної продукції, риби, молочної продукції, фруктів, овочів і т. д. з країн, що потрапили до списку санкцій.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...