Скрепи у всій красі: У Красноярську чекають Путіна - в центрі міста заварили люки і завезли чистий сніг (фото)

Візит президента Росії в Красноярськ викликав ажіотаж серед комунальних служб, які стригли траву, міняли ліхтарі і відмивали Жовтневий міст.

Путін на вулицях Красноярська.Фото:EPA

У зв'язку з візитом російського президента Володимира Путіна в Красноярськ місцеві комунальні служби приділили особливу увагу кільком вулицям у центрі міста. Про це повідомляє Эхо Москвы з посиланням на інформацію з соцмереж і місцевих ЗМІ Красноярська, зазначають Патріоти України.

Зокрема, комунальники стригли траву, що стирчить подекуди з-під снігу, міняли ліхтарі на центральних вулицях, а також відмивали Жовтневий міст.

Як повідомили місцеві жителі, вони бачили робітників, які в супроводі поліцейських заварювали каналізаційні люки. Також люди звернули увагу, що на дорогах в центрі міста бордюри миють третій день поспіль. Один з красноярців бачив також дві вантажівки з чистим снігом, який, за його словами, ввозили в місто.

Брудний сніг з вулиць міста прибирали. Люди, що живуть в центрі міста, скаржилися на шум грейдерів та вантажної техніки, які працювали ночами.

До цього Путін відвідував Красноярськ у 2013 році.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...