Скрепи в шоці: Пенсіонер освятив зеленкою... мавзолей Леніна

Лікарі швидкої допомоги госпіталізували чоловіка в одну з психіатричних лікарень російської столиці.

Мавзолей. Ілюстрація:mosday.ru

Літній мігрант з Білорусі затриманий напередодні на Красній площі в Москві після того, як кинув в мавзолей Леніна пляшку з фарбою. Про це повідомило російському агентству Интерфакс джерело в правоохоронних органах, зазначають Патріоти України.

За його словами, в неділю близько 14:00 невідомий, гуляючи по Красній площі, вихопив з пакета скляну півлітрову пляшку і кинув її в бік мавзолею. В результаті вхід у споруду з лівого боку виявився залитий зеленою фарбою.

Чоловік був негайно затриманий і доставлений у відділ МВС, де з'ясувалося, що це 78-річний уродженець Білорусі, який проживає в Москві. Він відмовився пояснити свій вчинок і зажадав викликати журналістів і представників адміністрації президента, сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що лікарі швидкої допомоги госпіталізували чоловіка в одну з психіатричних лікарень столиці. За попередніми даними, чоловік багато років судиться зі своєю керуючою компанією, але всі суди програє, що і спонукало його на цей вчинок, сказало джерело.

Він уточнив, що чоловік сперечається за відмову влади компенсувати йому витрати на встановлення водолічильників, а також високу вартість житлово-комунальних послуг.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...