Скрепи в шоці: Російський патріот записав відео... в гей-майці з Путіним і Шойгу

Хотів показати скрепність і патріотизм, але прогадав.

Олександр Овечкін в гей-майці з Путіним і Шойгу. Фото: ЖЖСпроба відомого російського хокеїста (що віддає перевагу, правда, більш солідній зарплаті в американській НХЛ) Олександра Овечкіна проявити патріотизм викликала справжній напад колективного реготу в соціальних мережах, повідомляють Патріоти України.

Записуючи відеозвернення на підтримку боксера Федора Чудінова перед його матчем з німцем Феліксом Штурмом, спортсмен натягнув на себе майку з написом "Russian Army", де президент Росії Володимир Путін і міністр оборони Сергій Шойгу зображені в образах двох головних героїв відомого голлівудського гей-фільму "Горбата гора".

Цікаво, що футболки, де президент і міністр оборони РФ представлені у вигляді гей-пари, зроблені в Туреччині ще до загострення російсько-турецьких відносин та постачалися на російський ринок. Місцеві патріоти, які не занадто розбираються в світовому кінематографі, бачили в них лише приклад міцної чоловічої дружби і охоче надягали їх навіть в закордонні поїздки, чим викликали здоровий сміх громадян іноземних держав.

"Я хочу підтримати Федора Чудінова, який в завтрашньому бою захищатиме титул чемпіона, - сказав у своєму відеозверненні Олександр Овечкін. - Хочу побажати йому перемоги, удачі, і щоб він знав: вся Росія за нього вболіває і хвилюється".


Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...