Скрутили обличчям в асфальт: У Луцьку розгорівся скандал через жорстке затримання поліцейськими водія (відео)

Очевидці кажуть, що дії копів були більше схожими на напад, ніж на виконання службових обов'язків.

Скрін відео

У Луцьку розгорівся гучний скандал навколо співробітників Національної поліції, які жорстко затримали місцевого водія нібито за усне зауваження щодо неправильної парковки. Про це повідомляє ТСН, інформують Патріоти України.

"Поліцейські зупинили автомобіль на перехресті з порушенням правил дорожнього руху. Я попросив нормально, не могли б вони на два метри відігнати автомобіль", - стверджує потерпілий Юрій Крищук.

За словами Крищука, після цього копи звинуватили вже його в порушенні правил дорожнього руху.

"Вони мене звинуватили в тому, що я не пристебнутий. Щоб я пред'явив права. Я кажу: з якої причини я повинен пред'являти, бо я нічого не порушив", - заявив він.

Після цього, каже водій, поліцейські почали силою витягувати його з машини.

За словами очевидців, двоє копів півгодини намагалися одягти наручники на водія, за якого намагалися заступитися перехожі. Одному з них поліцейські бризнули в обличчя з газового балончика.

"На мою думку, це був напад на водія. Кинувся, як цербер, один з них. Його почали заламувати", - заявив випадковий перехожий Валентин Ясенчук.

У підсумку співробітники правоохоронних органів змогли надягти Крищуку і його братові наручники лише після того, як під'їхала підмога. "За злісну непокору" водія і його пасажира забрали до відділку.

При цьому в поліції наполягають, що затримання відбувалося у рамках закону, а водій повинен був показати посвідчення.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...