"Слідство розглядатиме всі версії цього зухвалого цинічного злочину": Речник МВС про загибель Павла Шеремета (відео)

Речник МВС Артем Шевченко дав інтерв'ю щодо загибелі відомого журналіста Павла Шеремета. За попередніми данними, вибуховий пристрій був закладений біля водія.

Загинув журналіст Павло Шеремет. Фото patrioty.org

Поліція розглядає всі можливі версії смерті відомого журналіста Павла Шеремета унаслідок вибуху автомобілая в центрі Києва, повідомляють Патріоти України.

Глава департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко заявив, що поліція буде інформувати громадськість про нову інформацію у цій справі з дозволу слідчих. За попередніми даними, йдеться про вибуховий пристрій. Експерти визначають тип пристрою, як і де він був закладений.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...