Сльози не допомогли: Суд оголосив вирок горе-матері, яка залишила двох малюків на голодну смерть (відео)

​Жінка покинула дворічну доньку та однорічного сина одних в замкненій квартирі без їжі на дев'ять днів.

Владислава Трохимчук. Фото: скрін відео

Суд виніс новий вирок горе-матері, яка кинула своїх дітей на голодну смерть. Владиславі Трохимчук продовжили арешт ще на два місяці, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Жінка, плачучи, просила домашнього арешту, але буде сидіти в СІЗО до серпня. При цьому початок процесу по суті справи перенесли на невизначений термін через те, що в суд не з'явився батько дітей.

В кінці минулого року його дворічна Ганнуся ледве вижила і тепер живе в прийомній сім'ї, а однорічний Даня помер від голоду.

У залі суду зібралися небайдужі кияни, які стежать за цим процесом. А ось підтримати обвинувачену ніхто з близьких не прийшов, хоча в СІЗО побачення з нею заборонені.

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...

В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...