Сльози скреп: Путін кинув військових на ліквідацію наслідків потопу на Кубані

Притягнуто близько 200 військовослужбовців і більше 20 одиниць важкої інженерної техніки зі складу з'єднання спеціального призначення.
Потоп на Кубані. Фото: соцмережі.

Близько 200 російських військових залучили до надання допомоги населенню міста Хадиженська Краснодарського краю в ліквідації наслідків повені. Про це заявив начальник прес-служби Південного військового округу Росії Вадим Астаф'єв, інформують Патріоти України із посиланням на російські ЗМІ.

"Притягнуто близько 200 військовослужбовців і більше 20 одиниць важкої інженерної техніки зі складу з'єднання спеціального призначення та десантно-штурмового з'єднання, дислокованих в Краснодарському краї", - сказав Астаф'єв.

Водночас російський президент Володимир Путін доручив надати всю необхідну допомогу постраждалим від підтоплення в Краснодарському краї. "Потрібно зробити все, щоб людям допомогти... Якщо потрібна допомога з федерального центру, сформулюйте... Треба оцінити обсяг втрат і визначити, кому, в якому обсязі потрібно надати допомогу... Якщо якась додаткова допомога буде потрібна, одразу мені доповісте", - зажадав Путін від губернатора Краснодарського краю Веніаміна Кондратьєва і глави МНС Росії Євгена Зінічева.

Нагадаємо, ввечері 24 жовтня на Краснодарський край обрушилися зливи, підтопило майже 2 тисячі будинків. У Сочі обвалився міст через річку Макопсе, а також рухнула ділянка мосту на федеральній трасі Джубга-Сочі. Повідомлялося, що у результаті негоди загинули двоє людей, ще троє постраждали.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...