Слуга народу: Святослав Вакарчук розповів, чи хоче він стати Президентом України

Співак зізнався, що переживає за долю країни, але більш за все бажає продовжувати писати пісні та співати.

Святослав Вакарчук. Фото: culturemeter.od.ua.

40-річний лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зараз проходить навчання з всесвітньої стипендіальної програми Єльського університету. Дізнатися про те, що ж планує робити Святослав після закінчення навчання, журналістам вдалося, поспілкувавшись з ним у Вашингтоні після виступу в Центрі Уїлсона, передають Патріоти України з посиланням на Діалог.

"Я хочу продовжувати робити те, що я роблю. По-перше, моя творчість для мене - найголовніше, і я сподіваюся, це саме те, що Бог хотів би, щоб я робив для людей, і також сподіваюся, що люди хотіли б, щоб я робив це для них", - відповів Вакарчук.

На питання про те, чи хоче він в майбутньому стати Президентом України, Святослав впевнено сказав: "Я хочу писати пісні". У той же час Вакарчук заявив, що дуже переживає за долю України і не буде стояти осторонь: "...буду робити все, що від мене потрібно, крім того, щоб співати і писати пісні, щоб у моїй країні жилося краще".

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...