Смерть наздогнала вбивцю: Знайдено труп чоловіка, який убив свого 5-річного сина

Імовірно, чоловік помер від передозування наркотиків. При ньому була знайдена дитяча машинка і медичний одноразовий шприц.

Знайдено труп чоловіка, який убив свого 5-річного сина. Фото: bessarabiainform.com.

Поліція виявила труп чоловіка, який минулого тижня в Ізмаїлі ударом ноги в груди убив свого 5-річного сина. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За попередніми даними, чоловік помер від передозування наркотиків. Точну причину смерті назвуть після розтину.

У поліції зазначили, що тіло було знайдено на одному з пустирів в межах міста. Інформацію про те, що чоловік може перебувати там, поліцейським повідомила дружина загиблого, якій він надіслав повідомлення з місцем свого знаходження.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили розшукуваного чоловіка мертвим. При ньому була знайдена дитяча машинка і медичний одноразовий шприц.

Поки за даним фактом слідчим відділом Ізмаїльського ОП розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 31-річний чоловік, розсердившись на свого 5-річного сина, вдарив його ногою в груди. Коли хлопчик впав і став задихатися, батько відвіз його до міської лікарні, проте всі зусилля медиків виявилися марними, життя дитині врятувати не вдалося. Сам чоловік сховався від слідства.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...