Смертельна ДТП на Черкащині: Рятувальникам довелося витягати людей з розбитого автобуса (фото)

Водій автівки "ВАЗ-2109", пенсіонер, який загинув на місці пригоди, не справився із керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із рейсовим автобусом "Мерседес Бенц Варіо" сполученням "Черкаси-Новоархангельськ".

Наслідки ДТП. Фото:прес-служба ДСНС

З’явилися фото жахливої ДТП біля Тального на Черкащині, яка сталася за участі легковика і рейсового автобусу. Про це повідомляє прес-служба УДСНС у Черкаській області, передають Патріоти України.

У повідомленні йдеться, що 73-річний водій "ВАЗу" загинув на місці пригоди. Також травми різного ступеня отримали пасажир легкового автомобіля, водій та 3 пасажири маршрутного автобусу.

На час зіткнення в легковику перебувало двоє людей, а в салоні автобуса 9 пасажирів. На місце пригоди залучалися рятувальники, які за допомогою інженерного обладнання деблокували двох потерпілих з мікроавтобуса.

Як стало відомо, аварія сталась 16 січня близько пів на восьму годину вечора неподалік міста Тальне. Водій автівки "ВАЗ-2109", пенсіонер, не справився із керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із рейсовим автобусом "Мерседес Бенц Варіо" сполученням "Черкаси-Новоархангельськ".

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...