Смертельна ДТП на Миколаївщині: Четвертий військовий помер у лікарні

Аварія за участю автоцистерни і легкового автомобіля, в якому їхали військовослужбовці, сталася 22 листопада.

Смертельна ДТП у Миколаєві. Фото: npu.gov.ua

У лікарні помер четвертий військовослужбовець, який постраждав в ДТП в Миколаївській області 22 листопада. Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіціі в Миколаївській області, передають Патріоти України.

"При стабілізації стану хворий був прооперований бригадою з чотирьох хірургів. Була виконана стабілізація множинних переломів кінцівок. Але в зв'язку з тяжкістю стану, політравмою, поліорганної недостатністю, яка була викликана шоковим станом, о 6-й ранку, на жаль, наш пацієнт помер", - розповів головний лікар лікарні швидкої та невідкладної допомоги Миколаєва Олександр Дем'янов телеканалу "112 Україна".

Аварія за участю автоцистерни і легкового автомобіля, в якому їхали військовослужбовці, сталася 22 листопада близько 16.30 на трасі Ульянівка - Миколаїв. За даними поліції, водій вантажного автомобіля не поступився дорогою легковому авто, що рухався по головній дорозі. Троє військових від отриманих травм померли на місці.

За фактом ДТП поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до 10 років.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...