Смертельна ДТП у Харкові: Слідчі з'ясують, чи Зайцева здавала на права самостійно

​Після проведення ряду експертиз справу мають передати до суду.

На місці ДТП. Фото:ТСН

Швидкість Lexus Олени Зайцевої в момент перетину перехрестя була більше допустимої, однак точну цифру харківські правоохоронці ще не розголошують. Про це йдеться в сюжеті ТСН, зазначають Патріоти України.

Сьогодні вони поінформували про хід розслідування аварії на Сумській, в якій загинули шестеро людей і ще п'ятеро травмувалися. Експертизи тривають. Серед них - повторний тест на наркотичні речовини. Слідчі досліджують, який же препарат вживала Зайцева. Також слідчі перевіряють, як водій отримала посвідчення водія і чи дійсно сама заповнювала тести.

Передати справу до суду слідчі сподіваються вже до кінця цього місяця, якщо за цей час отримають результати експертиз. Найважливіша з них - автотехнічна. Саме вона зможе дати точну відповідь, з якою швидкістю рухався Lexus.

"Зараз проводиться автотехнічна експертиза, за свідченнями водіїв, за свідченнями свідків, я на даний момент не маю права розголошувати дані досудового розслідування. Експертне дослідження ще не закінчено. Я скажу так - це (швидкість руху) більше допустимої в населеному пункті", - повідомив начальник відділу розслідувань злочинів в сфері транспорту ГУНП в Харківській області Олександр Умніков.

Як відомо, кривава аварія сталася ще 18 жовтня у Харкові.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...