Смертельна ДТП: У Конча-Заспі онук генерала армії збив на смерть водія скутера - ЗМІ (фото)

У прес-службі київської поліції поки що не підтвердили, але й не спростували інформацію про можливу участь у ДТП онука Володимира Радченка.

Наслідки ДТП під Києвом. Фото:http://old.tsn.ua/

На Новообухівській трасі поблизу повороту на дамбу в Кончі-Заспі, що під Києвом, сталася аварія, внаслідок якої загинула одна особа. Водієм Mercedes-Benz є 20-річний онук генерала армії Володимира Радченка, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

У прес-службі київської поліції ТСН не підтвердили і не спростували можливу участь у ДТП Радченка. Зазначається, що водій скутера повертав з дамби в бік Києва на перехресті. У цей час на самому перехресті з Києва на світлофорі стояли автомобілі Honda і Volkswagen.

У цю мить на зустрічній смузі, за попередньою інформацією, водій елітного позашляховика Mercedes-Benz обігнав авто, яке стояло попереду, і виїхав на зустрічну смугу. У результаті водій скутера і його пасажир були збиті. Сам позашляховик збив не тільки скутер, але й зачепив Honda.

Наразі на місце аварії прибули не тільки поліцейські, але й юристи хлопця. Водій Mercedes-Benz відмовляється коментувати ДТП і розмовляти з пресою. При цьому тіло загиблого досі на місці аварії, куди вже прибула його дружина.

За словами жінки, її чоловіка знайомий попросив купити в столиці технічне приладдя, за чим той вирушив зі своїм другом.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...