Смертельний обід: Мешканець Києва помер, поївши у закладі громадського харчування

Ще двоє клієнтів цього ж закладу після обіду отруїлися.

Ілюстрація:ukranews.com

У Києві одна людина померла, ще двоє отруїлися після обіду в одному із закладів громадського харчування міста. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції, передають Патріоти України.

Як стало відомо, вчора о 17:30 в столиці зареєстровано летальний випадок та випадок отруєння у двох осіб.

За попередніми даними, це може бути пов’язано із вживанням харчових продуктів в одному із столичних закладів громадського харчування, – повідомили у Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби провели позапланове обстеження цього закладу із відбором зразків об’єктів санітарних заходів, які направлені до Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби в м.Києві та Київській області.

Крім того, фахівці ДУ «Київський МЛЦ МОЗ України» провели відбір проб води та змивів із об’єктів навколишнього середовища у приміщеннях закладу громадського харчування.

Також спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби здійснили виїзд до Київської міської лікарні швидкої медичної допомоги для з’ясування обставин випадку отруєння у громадянки.

ГУ Держпродспоживслужби в м.Києві видало Розпорядження №5 від 21.04.2017 про тимчасову заборону підприємницької діяльності даного закладу до закінчення епідеміологічного розслідування.

Епідеміологічне розслідування продовжується.

"Це ж неподобство – спілкуватись мовою ворога": Милованов розповів історію про російськомовних бійців ЗСУ у США

середа, 1 травень 2024, 22:29

Ексміністр економіки Тимофій Милованов розповів історію, як у США російськомовні українські військові здивували українську діаспору. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. "Російська мова в Україні. Що скаже про це діаспора. Приколь...

Артем Мілевський зганьбився на пресконференції, переплутавши назву свого нового клубу (відео)

середа, 1 травень 2024, 22:05

Ексфутболіст київського Динамо та збірної України Артем Мілевський побував на презентації як новачок аматорського клубу Ігніс, який виступає в медіалізі, передають Патріоти України. На початку пресконференції Мілевський переплутав назву свого клубу, чи...