Смертна кара: Росіянину, який убив білоруську спортсменку, загрожує найсуворіше покарання

Вбивці Юлії Баликіної загрожує максимальний термін у вигляді 25 років позбавлення волі, довічне ув'язнення або ж смертна кара. Сьогодні, 6 квітня, резонансна справа була направлена до суду.

Росіянину, який убив білоруську спортсменку, загрожує найсуворіший вирок. Фото: nn.by.

Загибла Юлія Баликіна була відомою білоруською спортсменкою, майстром спорту Білорусі міжнародного класу. Юля спеціалізувалася в бігу на 100 метрів, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У жовтні 2015 року надійшла заява про її зникнення. Пізніше співробітники правоохоронних органів затримали знайомого Баликіної, який зізнався у звірячому вбивстві.

Після цього міліціонери шукали тіло Юлії Баликіної більше двох тижнів. Через 17 днів після затримання знайомого-вбивці спортсменки, тіло Юлі знайшли в лісі Смолевічського району Мінської області. За версією слідства, бігунці було нанесено в цілому 12 ударів молотком по голові, вбивство відбувалося під впливом наркотиків.

Знайомий Баликіної - громадянин Росії, але постійно жив в Білорусі, роботи і місця проживання не мав. Росіянину пред'явлено звинувачення за 3 статтями: вбивство з особливою жорстокістю, угон транспортного засобу і крадіжка.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...