Сонце "скасовується": Синоптики розповіли про погоду на вихідних

В Укргідрометцентрі обіцяють дощі на тлі температури у 17-23 градуси тепла.

В Україні пройдуть дощі. Фото: opogode.ua.

В Україні на вихідних, 20 і 21 травня, очікується дощова, проте тепла погода. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Так, в суботу, 20 травня, дощі пройдуть по всій території України. На заході температура повітря складе 17-23 градуси тепла, в центрі і на півдні очікується до +17 і зливи з грозами, на сході до +17.
У неділю, 21 травня, температура в західних регіонах не зміниться, в центрі потеплішає до +21, на сході і півдні буде + 19 + 20 градусів.

Як повідомляли Патріоти України, свій прогноз на вихідні дала синоптик Наталія Діденко.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....