Спадкоємці Сталіна і Єжова: У мережі спливли нові деталі скандалу із тортом у харківській школі

Батьківський комітет 6-Б називає сам себе "трійкою", що не може не викликати певні асоціації.

Злощасний торт, яким не поділилися із Діаною. Фото: соцмережі.

Скандал з приниженням школярки в Харкові через шматок торта з нагоди закінчення першої чверті обріс несподіваним сумним продовженням. Їм поділилася в Facebook журналіст "СТБ" Олена Лунькова, передають Патріоти України.

Так, вона наводить пост одного з батьків злощасного 6-Б класу, в якому сталася кричуща історія. У ньому автор називає представників батьківського комітету не інакше, як "трійка".

"Ось і відповідь на дику історію з тортом. Батьківський комітет 6-Б називає себе "трійкою". Самі себе так називають, розумієте. Так ось, не можуть "добровільні" спадкоємці Сталіна і Єжова бути іншими. Напевно, тому жодна дитина з класу, не наважилася поділитися своїм шматком цього ідіотського торта з дівчинкою. Ох і довго нам ще історію вчити і перенавчати", - прокоментувала совок в голові у батька журналіст.

На Одещині чоловік прямо в ЦТК скаоічив себе пожежною сокирою, аби уникнути мобілізації. Подробиці

субота, 27 липень 2024, 6:00

25 липня у Білгород-Дністровському ТЦК та СП чоловік, якого туди доставили, завдав собі каліцтва, щоб уникнути проходження військово-лікувальної комісії. Потерпілого негайно госпіталізували. Про цю надзвичайну подію повідомили місцеві Telegram-канали,...

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...