Спалив дружину і трьох маленьких дітей: У РФ сталося моторошне вбивство

Чоловік посварився з дружиною, а потім вирішив їй помститися - підпалив разом з дітьми.

Ілюстрація: liferules.com.ua

У Томській області Росії 37-річний житель селища Маркелова спалив власну дружину і трьох малолітніх дітей, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу Слідчого комітету РФ у Томській області.

Так, жахливий інцидент стався ввечері, 26 листопада.

"Підозрюваний, перебуваючи вдома, через особисті неприязні відносини, що виникли під час сварки з дружиною, облив її легкозаймистою рідиною. У будинку сталося займання", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок інциденту живцем згоріли 28-річна дружина і три доньки віком 1 рік, 5 і 6 років. Підозрюваний і жінка, яка перебувала в будинку сімейної пари як гостя, потрапили до лікарні з серйозними опіками, їхній стан оцінюється як важкий.

Відкрито кримінальне провадження за статтею "Вбивство двох і більше осіб, зокрема малолітніх, скоєне загальнонебезпечним способом".

Нагадаємо, раніше Жовтневий районний суд Харкова визнав винним і засудив 51-річного чоловіка на 3 роки та 4 місяці за замовне вбивство вівчарки.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....