Спецоперація поліції: У Черкасах вбили соратника Юлії Тимошенко (відео)

Надзвичайна подія сталася під час нападу озброєного гранатою чоловіка на офіс партії. За деякими даними, вбивця працював на одному з підприємств покійного депутата

Фото:скрін відео

У Черкасах ввечері 24 травня вбили депутата Черкаської обласної ради від ВО "Батьківщина", екс-заступника міського голови Черкас Анатолія Бондаренка Сергія Гуру. Про це повідомляє Обозреватель, інформують Патріоти України.

Надзвичайна подія сталася під час нападу невідомого на офіс партії. Охоронець Гури намагався відстрілюватися від зловмисника з травматичної зброї, проте той дістав гранату.

"Після штурму на руках винесли одного хлопця. Кричали: "Коля". Начебто, він був живий. За неперевіреними даними, там когось убили, тому що чутно було, як про це говорила поліція. Інакше якщо б важко поранили його забрала "швидка". Або, можливо, людина абсолютно жива і не вимагає госпіталізації", - розповів заступник обласної організації "ВО "Черкащани" Віктор Беззубенко.

За даними місцевого видання Інфоміст, Гура отримав поранення у голову та область грудей.

Джерела Обозревателя уточнили, що в офіс Гури ввірвався невідомий та, погрожуючи гранатою, зачинився з депутатом у кабінеті. Спочатку чоловік погрожував підірвати себе, а потім вистрелив у Гуру.

За словами охоронця Гури, нападник зробив два постріли в район грудної клітини та голови депутата. Охоронець, в свою чергу, намагався відстрілюватися від нападника з травматичної зброї. У результаті останній отримав кілька поранень і зараз перебуває в лікарні під охороною поліції.

За неофіційною інформацією, нападником виявися працівник одного з підприємств Гури на ім’я Микола Гончар. У поліції поки не коментують інформацію про загиблого, заявляючи, що його особу встановлюють.

Як повідомлялося раніше, у центрі Черкас озброєний чоловік, який погрожує підірвати будівлю, заблокувався у приміщенні обласного штабу ВО "Черкащани". Поліція почала штурм приміщення.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...