Спіймана на хабарі суддя з Сєвєродонецька втекла до Росії - Тука

Утікачка, а також прокурор та адвокат, які зараз перебувають під слідством, діяли за злагодженою корупційною схемою.

Георгій Тука. Фото:uapress.info

У Сєвєродонецьку суддя, прокурор і адвокат увійшли в змову з метою одержання неправомірної вигоди. Двоє членів злочинного угруповання перебувають під слідством, а суддя після невдалої втечі до Криму змогла виїхати в РФ. Про це на своїй сторінці в Fаcebook повідомив Георгій Тука, передають Патріоти України.

За словами заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України, жінка-суддя виявилася єдиною, хто зміг уникнути відповідальності. Заступник прокурора Сєвєродонецька, тимчасово виконуючий обов'язки прокурора, і адвокат, які теж входили до складу злочинної групи, що займалася корупцією, перебувають під арештом.

Як заявив Тука, суддя зробила спробу виїхати в Крим, проте план її втечі виявився невдалим. Після цього жінка виїхала в Росію.

На поточний момент ім'я утікачки не розголошується. За словами Туки, її чоловік має відношення до системи правосуддя в Лисичанську, а їх син працює в прокуратурі.


Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...