Спіймано п'яного хулігана, котрий причепився та жорстоко побив дівчину-поліцейського при виконанні

Поліцейську доставили в лікарню з травмами плеча і стегна, а також з підозрою на закриту черепно-мозкову травму. Зловмисник - киянин, 1981 р.н. Зараз він спілкується з правоохоронцями Голосіївського району.

У Києві жорстоко побили поліцейську під час оформлення ДТП. Фото:facebook

Прес-секретар Національної поліції Києва Оксана Блищик повідомила подробиці побиття дівчини-поліцейської під час оформлення ДТП. Про це Блищик написала на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Зазначається, що інцидент стався на вулиці Велика Васильківська. Поліцейську доставили в лікарню з травмами плеча і стегна, а також з підозрою на закриту черепно-мозкову травму.

"Вночі патрульні оформлювали ДТП без потерпілих на Великій Васильківській. На дорогу вийшла компанія чоловіків. Патрульна попросила їх звільнити проїзну частину дороги. Вник конфлікт. У результаті один із чоловіків вдарив ії. Патрульній стало зле, ії доставили в лікарню (підозра на ЗЧМТ, забій плеча і стегна), де надали необхідну допомогу.

Ії стан задовільний. Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК Украіни. Це - киянин, 1981 р.н. Зараз він спілкується з правоохоронцями Голосіівського району. Розпочато кримінальне провадження за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу Украіни. Йому загрожує до трох років позбавлення волі" - написала Блищик.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...