Співак Лазарєв обурений станом російських літаків після катастрофи Ту-154 (відео)

Він додав, що його професія змушує його дуже часто літати літаками, отже виходить, що співак ризикує власним життям.

Лазарєв. Фото: соцмережі

Учасник пісенного конкурсу «Євробачення 2016» від російської Федерації Сергій Лазарєв дуже емоційно відреагував на катастрофу, яка сталась з російським літаком зранку 25 грудня. Свою думку він висловив на сторінці у соціальній мережі, повідомляють Патріоти України.

На борту літака, на момент катастрофи, перебували російські артисти, працівники ЗМІ. Усі вони прямували на російську військову базу в Сирії. Під час трагедії загинуло більше 90 осіб, які перебували на борту літака.

Лазарєв не міг спокійно реагувати на подібну ситуацію, тому він дуже емоційно прокоментував катастрофу. Разом із цим він тільки висловив не співчуття рідним і близьким жертв авіакатастрофи, а також звинуватив Міноборони в використанні старих літаків.

«Який жах! Просто шок і сльози! Загинув майже весь колектив ансамблю Александрова, диригент, журналісти, доктор Ліза. Ну як так ?! Летіли на літаку Міноборони! На Ту-154! Просто не можу повірити! Літак звалився в море в 1, 5 кілометрів від берега! Злетів і впав», - зазначив співак.

Він додав, що його професія змушує його дуже часто літати літаками, отже виходить, що співак ризикує власним життям. Лазарєв зазначив, що у Росії, фактично усі авіакомпанії мають старі літаки.

«Як можуть до сих пір літати на цих небезпечних Ту-154! Скільки їх уже розбилося? 73 літака! Жах, жах, не можу повірити! Співчуття всім близьким загиблих ...», - зазначив Лазарєв в соцмережі. Раніше повідомлялось, що до мережі потрапив останній запис спілкування з літаком Ту-154.

"Ми пишаємося, це щось виняткове": Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

неділя, 5 травень 2024, 7:59

Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують 4 травня свій третій день народження. Вони насолоджуються цією подією вдома в Малі з батьками та шестирічною сестрою Судою. Про це пише Книга рекордів Гіннеса. Усі дев'ятеро дітей здорові та досягаю...

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...