Співпраця з терористами: СБУ висунула полковнику Без'язикову підозру у державній зраді (відео)

Українська спецслужба має докази, що зрадник співпрацював з розвідувальними структурами бойовиків і навіть займав там одну з керівних посад.

Іван Без'язиков. Фото:Україна молода

СБУ за погодженням з ГПУ повідомила Без'язикову про підозру у вчиненні державної зради. Про це інформують Патріоти України з посиланням на прес-службу СБУ.

"У служби є неспростовні докази (показання свідків і оперативно-технічні матеріали) того, що зрадник співпрацював з розвідувальними структурами бойовиків, які підконтрольні російським спецслужбам, і навіть займав там одну з керівних посад", - зазначив заступник начальника Головного слідчого управління СБУ Маяков.

Як повідомлялося раніше, Івана Без'язикова, який знаходився в полоні бойовиків на Донбасі з серпня 2014 року, затримали за підозрою у співпраці з так званою "ДНР". За словами дружини полковника, показання проти її чоловіка давали його підлеглі, які разом з ним були в полоні.

Він дійсно умовляв солдатів переходити на бік "ДНР", але начебто не по-справжньому. Йому обрано запобіжний захід у вигляді арешту терміном на два місяці, до 8 лютого 2017 року.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....