Співробітники ФСБ у Росії влаштували обшуки у компаніях Пінчука - ЗМІ

Українського олігарха підозрюють у шахрайстві в особливо великих розмірах.

Віктор Пінчук. Фото:РИА Новости Украина

Міністерство внутрішніх справ Росії провело низку обшуків у справі про шахрайство в особливо великих розмірах, головним фігурантом якої є український олігарх Віктор Пінчук. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Росбалт.

Згідно з даними слідства, в 2013 році понад 1 мільярд рублів коштів страхової компанії "Росія" були викрадені і виведені у кіпрські офшори.

Зазначається, що з 2009 року Віктор Пінчук здійснював контроль діяльності ВСАТ "Росія".

Обшуки були проведені у ряду екс-керівників страхової компанії, в офісах фірм, пов'язаних з цією компанією, а також у великому адвокатському бюро, що захищало інтереси ВСАТ "Росія".

Російські слідчі також підозрюють, що частина викрадених коштів нібито могла бути витрачена на підтримку президентських виборчих кампаній Петра Порошенка в Україні і Хілларі Клінтон в США.

Кримінальна справа, порушена за частиною 4 статті 159 КК РФ (шахрайство в особливо великому розмірі), перебуває у провадженні УВС СВАО Москви, а оперативний супровід здійснюють співробітники УЕБіПК і ФСБ.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...