Співробітники "Укрпошти" у Харкові розповіли подробиці штурму відділення

Зловмисника Володимира Безуха, який 30 грудня захопив заручників в харківському відділенні "Укрпошти", зв'язали співробітники пошти за допомогою клієнта.

Затриманий. Фото:Гордон

Про це заявила тимчасовий виконувач обов'язків директора Харківської дирекції ПАТ "Укрпошта" Галина Башлай, передають Патріоти України з посиланням на Медиапорт.

"Працівники побачили, що веде він себе неадекватно, тому що він вживав алкогольні напої. За допомогою клієнта, який виявився одним із заручників, (це представник торгового супермаркету), за спільним рішенням наших співробітників з цією молодою людиною наші дівчата вирішили затримати цього злочинця. якимось чином взялися десь сили, заламали руки, зв'язали його і впустили представників поліції в будівлю для того, щоб завершити всю цю операцію ", - сказала вона.

Вази, якою нібито били по голові Безуха, у відділенні зв'язку немає, каже Башлай. "Можливо, в поспіху що під руку попалося, можливо, хтось і вдарив ... Можливо, десь сам вдарився, бо він був неадекватним, в алкогольному сп'янінні", - підкреслила вона.

За словами директора "Укрпошти", зловмисник був лояльним, претензій не висував і навіть дозволив начальнику відділення зв'язку продовжувати роботу.

"Чи можу я підійти до комп'ютера, взяти якусь посилку і обробити її, то таку можливість він давав", - додала Башлай.

Слід відзначити, що суд заарештував Безуха на 60 діб (до 27 лютого) без можливості внесення застави. Так, суд повністю задовольнив клопотання звинувачення.

Мати Безуха в суді розповіла, що її син психічно хвора людина. Як розповів знайомий зловмисника, у Безуха був дивний намір потрапити до в'язниці.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...