"Сплав досвіду, патріотизму і бойового духу": Муженко про героїчного українського танкіста дядю Толю (відео)

Анатолій Безбах потрапив до української армії, коли змінили законодавство, збільшивши призовний вік до 60 років.

Фото: "Рибалка"

Голова Генштабу України Віктор Муженко поділився відеозаписом з українським танкістом Анатолієм Безбахом, який бере участь у АТО на Донбасі. На це відео Муженко вказав на своїй сторінці у Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Старший механік-водій батальйону, молодший сержант Анатолій Безбах", - представився танкіст. Безбах зазначив, що жив у Криму до окупації півострова Росією. Після "референдуму" він покинув Крим і пішов до військкомату, але Анатолія Безбаха не взяли до Збройних сил України, зважаючи на його вік.

"Я старий бігати з автоматом, з кулеметом бігати, з гранатометом я старий, але за важелями я ще повоюю", - говорить танкіст. Він потрапив до української армії, коли змінили законодавство, збільшивши призовний вік до 60 років.

Про героїчного патріота-танкіста дядю Толю вже писали на сайті рибалок: "Но все равно ему нужен новый танк! Говорит: "...вы найдите своим вертолетиком, а потом внезапно атакуем блокпост, их надо только на две минутки прижать огнем к земле, я впрыгнул и вперед!!!)))".


Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...