Справа Віталія Олешка: У суді озвучили основну версію вбивства ветерана АТО (відео)

​Зараз підозри вказують на те, що мотив убивства - підприємницька діяльність, сказав слідчий поліції.

Віталій Олешко. Фото:Новое время

Під час обрання запобіжного заходу для підозрюваних у вбивстві колишнього бійця АТО Віталія "Сармата" Олешка суддя Сергій Морока озвучив основну версію досудового слідства. Про це повідомляють Патріоти України.

Згідно з клопотанням прокуратури про запобіжний захід, яку зачитав суддя, слідство підозрює, що Олешка вбили "на грунті особистих неприязних відносин у зв'язку з наявними протиріччями у підприємницькій діяльності".

Зараз підозри вказують на те, що мотив це - підприємницька діяльність. Але на даний момент слідчі дії тривають, допитуються всі очевидці, і мотив може бути додатково встановлено. Але на даний момент саме так", - заявив у суді щодо мотивів слідчий поліції Олексій Мартем'янов.

Як повідомлялося раніше, 31 липня 2018 року невідомий двічі вистрілив в бійця АТО з позивним "Сармат", учасника боїв за Іловайськ Віталія Олешка, після чого зник з місця події. Поліція затримала групу підозрюваних 31 липня. Автомобіль, в якому знаходилося четверо чоловіків, був перехоплений поблизу села Приморське Запорізької області. Ще одного чоловіка затримали в Бердянську.

Джерело: Berdyansk.biz

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...