Спритне шахрайство: У Чернігові в бізнесмена вкрали $40 тис під час спроби обміняти валюту

Поки потерпілий зрозумів, що його обдурили, пройшло кілька хвилин, і зловмисники встигли сховатися.

Ілюстрація:24tv.uaПоліція Чернігівської області 3 серпня відкрила провадження за ст.190 Кримінального кодексу (шахрайство) за заявою місцевого бізнесмена, якого обдурили на 40 тисяч доларів. Про це повідомляє прес-служба поліції, передають Патріоти України.

За інформацією правоохоронців, на номер 102 надійшло повідомлення про те, що співробітники одного з офісів у Чернігові почули, як у віддаленому кабінеті стукає в двері й кричить чоловік.

Як виявилося, чоловіка замкнули аферисти. Вони пообіцяли вигідно обміняти велику суму доларів на мільйон гривень і запросили до себе в офіс. Прийшовши за вказаною адресою, чоловік дістав гроші й поклав на стіл. Жінка, яка проводила операцію з обміну, виклала на стіл акуратно упаковані муляжі гривень, і її відразу ж покликали нібито віддати печатку колезі.

Вона вийшла з кімнати з доларами і замкнула двері зовні.

Поки потерпілий зрозумів, що його обдурили, пройшло кілька хвилин, і зловмисники встигли сховатися.

Зазначають, що аферисти знімали приміщення в будівлі кілька місяців і справно платили орендну плату. Зараз їх шукає поліція. Шахраям може загрожувати термін від 5 до 12 років.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...