Стало відомо, як буде виглядати траса Одеса-Рені (відео)

Розробники очікують, що цей презентаційний матеріал може бути використаний на інвестиційних форумах для пошуку потенційних інвесторів, концесіонерів і операторів нової дороги.

Одеська ОДА опублікувала відео-демонстрацію проекту автобану міжнародного значення Одеса - Рені, здатного обслуговувати трафік більш ніж 10 тис. транспортних засобів на добу. Відео доступне для перегляду на Youtube, інформують Патріоти України.

"Спільно з фахівцями в дорожній галузі та сфері державно-приватного партнерства облдержадміністрацією підготовлена візуалізація майбутньої автомагістралі з пропозицією основних інженерних рішень, в тому числі будівництва мостового переходу через Білгород-Дністровський лиман і інтеграції маршруту з поромної переправи Орловка (Україна) - Ісакча (Румунія)", - йдеться в повідомленні.

Загальна протяжність дороги складе 261 км, в тому числі мостового переходу через Білгород-Дністровський лиман - 5,7 км. Розробники очікують, що цей презентаційний матеріал може бути використаний на інвестиційних форумах для пошуку потенційних інвесторів, концесіонерів і операторів нової дороги.

Траса категорії 1-А буде мати по дві смуги в кожну сторону, розділені шестиметровою смугою безпеки. Проект оцінили в $ 4,6 млрд.

Будівництво розділене на три ділянки: 81-кілометровий відрізок Одеса - Шабо (вартість - $ 0,7 млрд плюс $ 0,4 млрд на міст через Дністровський лиман), 180-кілометрову ділянку Шабо - Орловка (вартість - $ 2,5 млрд) і 10 кілометрова транскордонна ділянка з мостом через Дунай (вартість - $ 1,7 млрд).

Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...