Стали відомі загадкові подробиці ДТП з автомобілем Омельченка

Постраждала від наїзду жінка перебуває у комі, тому встановити її особистість поки що неможливо.

Авто, яким було скоєно наїзд. Фото:https://tsn.ua

З'ясувалися нові подробиці аварії за участю автомобіля екс-мера Києва Олександра Омельченка, яка сталася 20 грудня о 16 годтні на Столичному шосе, в районі сел. Чапаївка. Про це пишуть Вести, передають Патріоти України.

Як виявилося, жінку збив автомобіль "Вольво", а через деякий час на місце ДТП повернулася машина "Тойота Ленд Крузер" з чоловіком, що представився водієм Омельченка Анатолієм Н.

Про те, що наїзд скоїла "Вольво", підтвердили і в поліції Києва. А в оточенні самого Омельченка розповіли, що на "Вольво" зазвичай їздить сам екс-мер, а "Тойоту" водить його багаторічний водій і охоронець Анатолій.

Нагадаємо, 20 грудня на Столичному шосе автомобіль екс-мера Києва Омельченка збив жінку. Очевидці аварії розповіли, позашляховик мчав на швидкості близько 100 км / год у бік Києва.

Повідомлялося, що через 2 години на місце події приїхав водій Олександра Омельченка. Його затримали за підозрою у скоєнні цієї аварії. Хоча поки точно не встановлено, хто був за кермом у момент ДТП.

В оточенні Омельченка припустили, що причиною аварії міг стати напад цукрового діабету, від якого страждає водій екс-мера.

Постраждала в результаті ДТП жінка перебуває в реанімації. Вона досі не приходила до тями, тому її особистість не змогли встановити.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...