Стежкою Мельника: В Харкові судитимуть керівника вишу

В кабінеті директора інституту співробітники СБУ та прокуратури виявили близько 100 квитанцій про сплату до фонду випускників – обов’язкову для дипломника.

В Харкові на хабарі попався директор вишу. Фото: tyzhden.uaУ Харкові за хабарництво судитимуть директора вишу. Прокуратура передала до суду справу директора вишу-хабарника, який брав гроші за допуск до захисту диплому, повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.

"За даними джерела, у лютому поточного року до прокуратури звернувся студент з заявою про те, що директор одного з харківських вишів вимагає кошти за допуск до захисту диплома", - йдеться у повідомленні керівника місцевої прокуратури №4 Володимира Купріянова.

Хлопець розповів, що для того, щоб здати дипломну роботу для подальшого її захисту, необхідно отримати підпис від директора інституту. Коли студент 6-го курсу звернувся за підписом, керівник повідомив, що візує допуск до захисту диплома лише після наявності квитанції про добровільний внесок до фонду випускників.

Сума внеску становила 1 тис. грн. Під час огляду кабінету директора інституту співробітники СБУ та прокуратури виявили близько 100 квитанцій про сплату до фонду. Максимально за правопорушення хабарнику загрожує 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...

Хтось гниє, а в когось все нормально: Речник Повітряних сил ЗСУ жорстко пояснив, коли закінчиться війна

вівторок, 7 травень 2024, 23:05

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш поділився особистою думкою про те, коли може закінчитися війна з Росією, передають Патріоти України. Він наголосив, що ситуація дуже мінлива: ми пам’ятаємо, як ще влітку минулого року покійний очільник ПВК "Вагнер" ...